Αρθρα από τον Δάσκαλο

Η ιστορική επιλογή της Ανθρωπότητας

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 8 Φεβρουαρίου του 2013

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Η ώρα της ιστορικής επιλογής της ανθρωπότητας έφτασε. Σύντομα, οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να λάβουν μια πολύ σημαντική απόφαση, αυτή που θα καθορίσει το μέλλον κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού, ακόμα και το μέλλον κάθε ζωντανού πλάσματος στη Γη: να επιλέξουν μεταξύ της συνεχούς και διαρκώς διευρυνόμενης δημιουργικότητας στον πλανήτη Γη, ή της καταστροφικής εξάλειψης κάθε ζωής, τόσο των ανθρώπινων μορφών της όσο και των υπο-ανθρώπινων, στο πλανητικό σπίτι μας.

Δυστυχώς ο άνθρωπος ανακάλυψε το μυστικό της τρομερής δύναμης που βρίσκεται κρυμμένη στον πυρήνα του ατόμου και την αξιοποίησε για πολεμικούς σκοπούς. Όσο η ανθρωπότητα παραμένει έτσι διαιρεμένη από ανταγωνισμό, απληστία και δίψα για εξουσία, ο κίνδυνος του αφανισμού, από ατύχημα ή από πρόθεση, είναι πάντα υπαρκτός. Συνεπώς, οι άνθρωποι πρέπει να βρουν έναν ασφαλέστερο τρόπο διαβίωσης.

Τόσο ισχυρή είναι σήμερα η ατομικότητα των ανθρώπων και των εθνών, τόσο διχασμένοι έχουν καταστεί στον αγώνα τους για επιβίωση, που έχουν χάσει το δρόμο τους και θα πρέπει γρήγορα να τον ξαναβρούν για να επιζήσουν.

Έτσι η Ιεραρχία του πλανήτη, οι Πρεσβύτεροι Αδελφοί σας, επιζητούν να υποδείξουν το μοναδικό τρόπο για την επίτευξη της ειρήνης. Μόνο το μοίρασμα από κοινού και η δικαιοσύνη, τονίζουμε, θα φέρει την ειρήνη την οποία επιθυμούν στις καρδιές τους όλοι οι άνθρωποι. Απλή είναι, πράγματι, η συμβουλή Μας, αλλά, μέχρι στιγμής, είναι δύσκολο για την ανθρωπότητα να την κατανοήσει. Οι άνθρωποι έχουν θεία ελεύθερη βούληση και είναι κυρίαρχοι της μοίρας τους. Ακολουθήστε, όπως σας συστήνουμε, την οδό του μοιράσματος και της δικαιοσύνης που αποτελούν τα ενδύματα της Αδελφότητας, χωρίς τα οποία ο άνθρωπος δε μπορεί να είναι ολοκληρωμένος άνθρωπος.[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Μαρτίου του 2013 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]

* * *