Η ζωή στη νέα εποχή | Υγεία και θεραπεία

ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ερωτήσεις και απαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ
Μήπως θα γίνουμε πιο υγιείς και πιο μακρόβιοι;

Βασικά θα 'λεγα πως ναι. Τα Νερά της Ζωής που δημιουργεί ο Μαϊτρέγια σ' ολόκληρο τον πλανήτη (τελικά θα υπάρχουν 777 πηγές) – πηγές ουσιαστικά ανεξάντλητου νερού φορτισμένου με την ενέργεια του Υδροχόου – θα βελτιώσουν τεράστια την υγεία της ανθρωπότητας. Τα νερά αυτά δυναμώνουν την κυτταρική δομή του σώματος και δρουν σαν γενικό τονωτικό. Σχεδόν δεν έχει σημασία ποια είναι η αρρώστια: αν το κάρμα σου το επιτρέπει, η θεραπεία ή η βελτίωση θα έρθουν και με ευρύτερο περιθώριο κάρμα απ' ό,τι θα ήταν κανονικά.

Υπάρχουν άλλες ιαματικές πηγές – για παράδειγμα στη Λούρδη κ.ο.κ., που έχουν δημιουργηθεί από το Δάσκαλο που ήταν η Παναγία. Αυτές οι πηγές έχουν ιαματική δύναμη, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με την ιαματική δύναμη των υδάτων του Υδροχόου που δημιουργεί ο Μαϊτρέγια. Αυτά θα αυξήσουν αφάνταστα την ποιότητα της σωματικής, συναισθηματικής και νοητικής υγείας. Αναπόφευκτα, αυτό θα δώσει μακροβιότητα στους ανθρώπους. Αλλά και μόνο η ελάττωση του στρες στον κόσμο θα φέρει μακροβιότητα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από το στρες και πεθαίνουν απ' αυτό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όταν όλοι οι άνθρωποι θα μοιράζονται τους πόρους του κόσμου, όταν δεν θα υπάρχει πια πόλεμος, όταν ο κόσμος θα ζει με αρμονία και ειρήνη, η ανταπόκριση των ανθρώπων θα είναι λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη χαλάρωση και, συνεπώς, καλύτερη υγεία.


Περισσότερα για τις θεραπευτικές πηγές που δημιουργεί ο Μαϊτρέγια