Αρθρα από τον Δάσκαλο

Μήνυμα του Μαϊτρέγια

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για πολλούς. Ακόμα και οι καλύτεροι και οι πιο κοντινοί μας αισθάνονται την οδύνη των ενδοιασμών και των αμφιβολιών.

Αλλά όταν λέω ότι εμπλέκομαι μαζί σας ως ένας από εσάς ενώπιων του κόσμου, είναι αλήθεια.

Ομοίως, όταν λέω ότι είναι κοντά, πράγματι, ο καιρός όπου όλοι θα αναγνωρίσουν το πρόσωπό Μου και θα ανταποκριθούν, είναι αλήθεια.

Μόνο ο Νόμος ορίζει να περιμένω λίγο ακόμα· αλλά στα πλαίσιά του, στ’ αλήθεια, είμαι καθημερινά μαζί σας, σε συνεχή επικοινωνία με τις δικές σας ανάγκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται από εσάς προς Εμένα.

Σύντομα το σύνολο της ανθρωπότητας θα αντιληφθεί πλήρως την παρουσία Μου και θα αποδεχθεί με κάθε προθυμία το μετασχηματισμό αυτού, του κόσμου μας.

Να θυμάστε ότι βρισκόμαστε στην αρχή [του νέου] και το τέλος [του παλαιού] πολιτισμού, μια επική περίοδο στην ιστορία του κόσμου. Κατανοήστε, συνεπώς, ότι οι άνθρωποι διαισθάνονται τον πόνο της αλλαγής· για μερικούς σημαίνει την αποδέσμευση προς την ελευθερία, για άλλους την απώλεια της εγγυημένης σιγουριάς και της ηρεμίας.

Αλλά, αδελφοί Μου, ο πόνος θα είναι βραχύβιος και, ήδη, αυτό το καταλαβαίνουν πολλοί. Άφθονη βοήθεια υπάρχει διαθέσιμη να σας συνδράμει στη δύσκολη αυτή περίοδο. Αποδεχθείτε ένθερμα την Καινούργια Εποχή και αναγνωρίστε τα σημάδια του Νέου.

Αληθώς, αληθώς, είμαι μαζί σας. Αληθώς, βρίσκομαι ανάμεσά σας με πολλούς τρόπους.

Κρίνετε μόνοι σας, αδελφοί Μου, πόσο έχετε προσεγγίσει τις προσδοκίες που Έχω για τον καινούργιο κόσμο. Θα είναι ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι άνθρωποι είναι ένα, στον οποίο όλοι εκπληρώνουν τη χαρά της δημιουργίας  πραγματώνοντας με αγάπη τις ικανότητές τους στο να δείξουν την κατεύθυνση στους αδελφούς τους με απλότητα και αλήθεια.


[Θα παρατηρήσατε ότι το παραπάνω είναι μήνυμα από τον Μαϊτρέγια, τον Παγκόσμιο Διδάσκαλο, και όχι από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ. Δόθηκε, με διαδικασία ψυχικής τηλεπάθειας δια του Μπέντζαμιν Κρεμ, στις 31 Μαρτίου του 2016.
Μεταφράστηκε από το περιοδικό Share International του τεύχους Μαΐου του 2016]

* * *