Αρθρα από τον Δάσκαλο

Καλώς ήρθατε στους Νέους Καιρούς

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 14 Ιανουαρίου του 2016

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Καλώς ήρθατε, καλώς ορίσατε στους Νέους Καιρούς, την Καινούργια Εποχή της Ενότητας! Πολλοί τώρα φοβούνται την έναρξη της Νέας Εποχής, αλλά αν παρατηρήσουν προσεκτικά το τι συμβαίνει θα διακρίνουν την συνδυασμένη είσοδο μερικών από τους πιο προικισμένους εκφραστές της αλλαγής.

Στον κόσμο σήμερα βρίσκεται μια ομάδα σοφών ατόμων που μαρτυρούν στην ανθρωπότητα την καινούργια κατάσταση των πραγμάτων. Μεταξύ αυτών είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος εκφράζει μοναδικά τα ιδεώδη των απλών ανθρώπων και είναι κοντά στο λαό του. Ο Δαλάι Λάμα, επίσης, παίζει σπουδαίο ρόλο για λογαριασμό του λαού που αντιπροσωπεύει.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε συγκεντρωθεί  μια τέτοια ομάδα χαρισματικών εκπρόσωπων την ίδια χρονική περίοδο. Αυτοί επιδεικνύουν  στην ανθρωπότητα ότι όλα πάνε καλά και ότι δεν χρειάζεται πολύ άλλο να αναμένει για να αντικρύσει την εκπλήρωση των ονείρων της. Οι άνθρωποι της ομάδας αυτής ευλογούν την κάθε μέρα που περνά φέρνοντας την αγάπη κοντά στις καρδιές όλων παντού.

Ανταποκριθείτε, αγαπήστε και αγκαλιάστε τους και εσείς εις το όνομα Του Ερχόμενου. Μετατρέψτε τους φόβους σας σε τρυφερή προσδοκία και αναμείνατε  τους Νέους Καιρούς στην ευδαιμονία που είναι δικαιωματικά δική σας. Δεν θα περιμένετε πολύ, όχι πολύ ακόμα, μέχρι να αντικρύσετε το θαυμαστό Προσώπου Του, έως ότου γνωρίσετε τη χαρά της Παρουσίας Του και την Αγάπη Του για όλους. Τότε, θα γνωρίσετε το λόγο που ενσαρκωθήκατε αυτή την ειδική εποχή.

Ο Θεός να σας ευλογεί και να εξορίσει τους φόβους σας για πάντα.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2016, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *