Αρθρα από τον Δάσκαλο

Ο κόσμος είναι έτοιμος

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 7 Σεπτεμβρίου του 2015.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Σύντομα, πολύ σύντομα τώρα, οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν τη δύναμη που βρίσκεται αχρησιμοποίητη στα χέρια τους. Θα δουν ότι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι σωστές σχέσεις του ενός με τον άλλο είναι ουσιαστικής σημασίας για τη ζωή του ανθρώπου. Πολλοί επιζητούν τις δομές εκείνες που θα διασφαλίζουν τη δημιουργία των ευλογημένων αυτών συνθηκών.

Έτσι καθίσταται σαφές στον Μαϊτρέγια ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για τη νέα Θεία Οικονομία. Οι άνθρωποι θα πρέπει, ως εκ τούτου, να αξιοποιήσουν τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για να γνωστοποιήσουν την παρουσία Του κι έτσι να προετοιμάσουν το δρόμο Του.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Οκτωβρίου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *