Αρθρα από τον Δάσκαλο

Η επέλαση του νέου

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 16 Ιουνίου του 2015

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Σε κάποιους ανθρώπους οι επόμενοι μήνες θα φανούν οι πιο δύσκολοι που έχουν ζήσει, οδηγώντας τους στην αναζήτηση μιας αχτίδας, έστω, ελπίδας και ανάπαυλας από δυνάμεις που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Ταυτόχρονα, άλλοι, θα έχουν αυξημένη αίσθηση εφευρετικότητας και δημιουργικότητας, όσο εξωπραγματικό και αν ακούγεται. Όλα κινούνται γρήγορα προς τη Νέα Εποχή της κυριαρχίας του Υδροχόου, ανεξαρτήτως της ‘ανάγνωσης’ της εκδήλωσης αυτής. Ο αντίκτυπος της κίνησης ετούτης θα είναι πράγματι ισχυρότατος.

Με ποιό τρόπο, λοιπόν,  θα πρέπει να ανταποκριθούν οι άνθρωποι; Αναγνωρίστε ότι τα γεγονότα οδηγούν ένα ακόμη βήμα κοντύτερα προς τους Νέους Καιρούς και με τον τρόπο αυτό αναμείνατε την εμφάνιση του Άγιου Κυρίου. Ανοίξτε τις πύλες της καρδιάς και του μυαλού και προετοιμαστείτε για την επέλαση του νέου.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Ιουλίου - Αυγούστου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *