Αρθρα από τον Δάσκαλο

Το δώρο από το Ανώτατο

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 10 Μαΐου του 2015

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Οι άνθρωποι βρίσκονται στο σημείο της ιστορίας τους όπου μια αποκάλυψη σύντομα θα σαρώσει κάθε παράτονη φωνή και συμπεριφορά.  Θα κατανοήσουν βαθύτερα το νόημα και το σκοπό της ύπαρξής τους καθώς και τα μέσα με τα οποία η γνώση αυτή εισέρχεται στην επίγνωσή τους. Σύντομα, πολύ σύντομα, τώρα, οι άνθρωποι θα γίνουν ωριμότεροι, μέσα σε μια νύχτα, θα μπορούσαμε να πούμε.

Αυτή η νέα γνώση θα καταβάλλει και θα εκπλήξει πολλούς αλλά θα τους εμπνεύσει και θα τους διαφωτίσει προς μια ολοκληρωτική προσαρμογή της κατανόησής τους. Έτσι θα δοθεί νέα αξία σε αυτό που αποκαλούμε νόημα και σκοπό της ζωής. Μια ισχυρότερη σοβαρότητα και μια μεγαλύτερη χαρά θα διαπεράσει τις πεποιθήσεις και τις δράσεις τους και, σταδιακά,  θα τους οδηγήσει στην από κοινού συμμετοχή στην καινούργια Θεία πρόνοια.  Η στιγμή αυτή δεν είναι μακριά. Ο Άγιος Κύριος είναι πρόθυμος να εμφανιστεί ώστε να ελεήσει τον κόσμο με τη δημόσια, αναγνωρίσιμη παρουσία Του.

Μην έχετε κανένα φόβο. Ένας νέος κόσμος είναι στα σκαριά που θα αποκαταστήσει την πίστη όσο και το θάρρος στους ανθρώπους.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Ιουνίου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *