Αρθρα από τον Δάσκαλο

Σημάδια του καινούργιου

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 11 Απριλίου του 2015

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Σύντομα, θα γίνει σαφές στους ανθρώπους ότι τα σημάδια που αναζητούν εμφανίζονται. Σε κάποιους αυτά τα σημάδια θα φαίνονται αναπόφευκτα και ευπρόσδεκτα. Για άλλους θα μοιάζουν σαν το τέλος όλων αυτών που τους είναι προσφιλή. Στην πραγματικότητα, είναι τα σημάδια που υποδεικνύουν το νέο, και δεν είναι παρά η εξωτερική έκφραση των βαθιών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα. Με τον καιρό, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι πολλά ήταν λάθος στον παλιό κόσμο, που τώρα ταχέως καταρρέει, και θα έπρεπε να θυσιαστούν για την καλύτερη έκφραση της φύσης του ανθρώπου και των επιτευγμάτων του.

Σύντομα, επομένως, οι αλλαγές που προαναγγέλλονται από τα σημάδια ετούτα θα προειδοποιήσουν τους οξυδερκείς ανθρώπους ότι εισερχόμαστε στη νέα θεϊκή πρόνοια, κατά την οποία όλοι θα μπορούν να είναι περήφανοι.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Μαΐου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *