Αρθρα από τον Δάσκαλο

Η δικαιοσύνη του Νόμου

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 8 Μαρτίου του 2015

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Οι άνθρωποι ζουν σ’ ένα μεταβαλλόμενο κόσμο και πρέπει να το αποδεχθούν ως κάτι το φυσιολογικό. Σε μερικούς, οι αλλαγές αυτές θα φανούν απειλητικές και ανεπιθύμητες, ενώ σε άλλους, ιδίως στους νέους, θα είναι καλοδεχούμενες και θα γίνουν αποδεκτές με ανοιχτές αγκάλες. Να είστε βέβαιοι ότι είναι για το καλύτερο, ανεξάρτητα από τη θέση σας, γιατί αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της εποχής, και είναι αναπόφευκτες και δίκαιες.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι δημιουργούν τις συνθήκες υπό τις οποίες οι αλλαγές επηρεάζουν τη ζωή τους. Όταν ο ρεαλισμός αυτός επιφέρει καρπούς, η ομαλότερη μετάβαση στους νέους καιρούς θα γίνει κανόνας.

Η συμβουλή μας προς τους ανθρώπους είναι η εξής: μην κατηγορείτε αόρατες δυνάμεις, αλλά συνειδητοποιείστε το δικό σας ρόλο στη δημιουργία και στο μετασχηματισμό της εποχής μας. Να είστε βέβαιοι ότι ο μετασχηματισμός αυτός θα οδηγήσει σε εκστατική χαρά.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Απριλίου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *