Αρθρα από τον Δάσκαλο

Έκκληση για Σύνεση

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 8 Νοεμβρίου του 2014

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Πλησιάζει η στιγμή που οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η γενιά είναι η διατάραξη της οικολογικής ισορροπίας, η οποία απειλεί τεράστιες περιοχές της Γης. Όπως γνωρίζετε, οι άνθρωποι είναι διχασμένοι ως προς το μέγεθος του προβλήματος αλλά αν δεν στρέψουν ξεκάθαρα την προσοχή τους στο συγκεκριμένο οικολογικό δίλημμα, το μέλλον πολλών τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Σύντομα, πολλές ομάδες ανθρώπων θα συνειδητοποιήσουν την έκταση αυτού του κινδύνου καθώς και το γεγονός ότι, χρόνο με το χρόνο, απέχουν όλο και λιγότερο από την καταστροφή. Οι δυνάμεις που εξαπολύθηκαν από την πλανητική υπερθέρμανση είναι τώρα για τα καλά πέρα από τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτουν οι άνθρωποι.

Ανοίξτε τα ώτα σας, συνεπώς, όσο υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος. Διότι τα νερά φουσκώνουν και πλημμυρίζουν με σφοδρότητα, ενώ οι άνθρωποι ρισκάρουν, ‘μακάριοι’, με το μέλλον τους.

S.O.P. - Save Our Planet - Σώστε τον Πλανήτη μας.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Νοεμβρίου του 2014, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *