Αρθρα από τον Δάσκαλο

Ο δρόμος προς τα εμπρός

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 6 Αυγούστου του 2014

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Καλώς ήρθατε στην πανδαισία. Καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της Νέας Εποχής, οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι τους περιμένει. Όπως πολλοί γνωρίζετε, ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο ομάδες, περίπου ίσες σε αριθμό. Η μία επιδεικνύει τα χαρακτηριστικά της εποχής των Ιχθύων, που τώρα ταχέως μειώνονται. Το μεγαλείο εκείνης της εποχής, η ισχυρή ατομικότητα η οποία εκδηλώνεται σΆ όλο τον κόσμο, έχει καταντήσει, σήμερα, ο μεγαλύτερός μας κίνδυνος, απειλώντας το μέλλον όλων. Έτσι τα έθνη ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς έλεος· τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος.

Καθημερινά, όμως, τα ευεργετικά ύδατα του Υδροχόου κάνουν πιο έντονα αισθητή την παρουσία τους, απομακρύνοντας τον άνθρωπο από το χείλος της αβύσσου.

Εκατομμύρια τώρα αισθάνονται ότι ο άνθρωπος είναι Ένα, ότι μόνο εργαζόμενοι μαζί για το κοινό καλό μπορεί η ανθρωπότητα να επιβιώσει.

Αυτή η νέα και σοφότερη αντίληψη αφυπνίζεται στους ανθρώπους σΆ όλο τον κόσμο, δείχνοντας το δρόμο για τη μελλοντική αρμονία. Η αφύπνιση ετούτη δεν μπορεί να  σταματήσει ή να εκτραπεί διότι πίσω της βρίσκονται οι μεγάλοι Κύριοι της Σύνθεσης, της Εναρμόνισης και της Συνένωσης. Αυτοί θα συνοδεύσουν στην είσοδό Του στη νέα Θεία οικονομία τον Μέγα Κύριο, τον Μαϊτρέγια τον Ίδιο, ο οποίος θα ανοίξει το δρόμο.

Αυτή η στιγμή έχει σχεδόν έρθει. Αγρυπνείτε, μην κοιμόσαστε και μην χάσετε το Κάλεσμά Του.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Σεπτεμβρίου του 2014, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *