Αρθρα από τον Δάσκαλο

Η επερχόμενη χαρά της εποχής του Υδροχόου

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 9 Ιανουαρίου του 2014

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Στο μέλλον, όταν οι άνθρωποι ανατρέξουν στην παρούσα περίοδο, θα αναρωτιούνται με δυσπιστία για το πως όλα αυτά τα δεινά και οι θηριωδίες γινόντουσαν ανεκτά επί τόσο πολύ. Ορισμένοι θα σπεύσουν να απαγγείλουν κατηγορίες και να ζητήσουν τιμωρίες και αποζημιώσεις. Ο Μαϊτρέγια, θα ανακαλύψουν τότε οι άνθρωποι, θα συστήσει μια διαφορετική και συνετή πορεία. Η Δικαιοσύνη, όπως το μοίρασμα και η ελευθερία, είναι θεία, Αυτός θα πιστοποιήσει. Η τιμωρία δεν ανήκει στον χαραχτήρα Του και οδηγεί τους ανθρώπους πίσω στο παρελθόν.

Όταν οι άνθρωποι το συνειδητοποιήσουν, θα εγκαταλείψουν την επιθυμία τους για εκδίκηση και, εμπνεόμενοι από τον Μαϊτρέγια και την ομάδα Του των Δασκάλων, με ζήλο θα καταπιαστούν με το τεράστιο έργο του μετασχηματισμού.

 Οι αλλαγές που απαιτούνται είναι, φυσικά, αμέτρητες και θα πραγματοποιηθούν σε σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη θα είναι η εξάλειψη του μαρτυρίου των εκατομμυρίων που τώρα πεθαίνουν από την πείνα ή ζουν σε απόλυτη ένδεια ή είναι πρόσφυγες πολέμου. Η αρχή του μοιράσματος από κοινού, της οποίας η θεία δικαιοσύνη διασφαλίζει το μέλλον αυτού του πλανήτη, θα λάβει εξέχουσα θέση. Όταν οι άνθρωποι εκτιμήσουν το πλήρες μέτρο αυτού του επιτεύγματος θα αναρωτηθούν, με λύπη, γιατί η αρχή του Μοιράσματος από κοινού έκανε τόσο πολύ καιρό να εισχωρήσει στις καρδιές τους.

Έτσι θα ενηλικιωθεί η ανθρωπότητα, ατενίζοντας τα λάθη του παρελθόντος υπό το πρίσμα των νέων επιτευγμάτων της. Έτσι θα ισχυροποιηθεί η αποφασιστικότητα των ανθρώπων στο να διαμορφώσουν έναν καινούργιο κόσμο από το όλο και περισσότερο απογοητευτικό παρελθόν.

Οι Δάσκαλοι θα εμπνεύσουν την εκκίνηση μιας νέας προσέγγισης στη ζωή, την οποία όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να μοιραστούν μεταξύ τους και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν. Η αυξανόμενη αίσθηση αδελφοσύνης και συν-εργασίας θα δώσει μια πρωτόγνωρη χαρά στο έργο τους. Όλο και περισσότερο, ετούτη η καινούργια νοοτροπία των ανθρώπων μεταξύ τους και απέναντι στην εργασία τους θα σημάνει τη δόξα που φέρνει ο Υδροχόος.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2014, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *