Αρθρα από τον Δάσκαλο

H ανθρωπότητα ξυπνά

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 3 Σεπτεμβρίου του 2013

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Κάποια μέρα, σύντομα, θα γίνει από πολλούς αντιληπτό ότι ο Χριστός, ή κάποιος παρόμοιος με Αυτόν, ζει ανάμεσά μας. Τόσο μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στις μέχρι τώρα τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Μαϊτρέγια που αναδύεται η ισχυρή σκεπτομορφή της πεποίθησης ότι η Ευλογημένη Ώρα έφτασε: ο από τα βάθη των Αιώνων Διδάσκαλος επέστρεψε. Η προσδοκία αυτή εξαπλώνεται τώρα τον κόσμο.

Σε πολλές χώρες , στη Βραζιλία , στην Κίνα και στη Ρωσία για παράδειγμα, αυξάνεται η αίσθηση ότι πολύ σύντομα ο κόσμος θα αφυπνιστεί με την είδηση ότι ο Διδάσκαλος βρίσκεται εδώ, ή είναι καθ’ οδόν. Το φαινόμενο αυτό οφείλεται, βέβαια, στις επιπτώσεις των τηλεοπτικών εμφανίσεων του Μαϊτρέγια μέχρι σήμερα, καθώς και στο ευσυνείδητο έργο της προετοιμασίας της Επανεμφάνισης που διενεργείται από τις αφοσιωμένες στον σκοπό αυτό ομάδες ανά την υφήλιο .

Η είδηση αυτή πρέπει να ενθαρρύνει αυτούς τους ακλόνητους εργάτες ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και, ει δυνατόν, να τις διπλασιάσουν. Εμείς, οι Πρεσβύτεροι Αδελφοί σας, γνωρίζουμε καλά την ένταση που επιβάλλεται από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, και επαινούμε το έργο που εκτελείτε εδώ και πολλά χρόνια. Η προσπάθειά σας αυτή, όπως σύντομα θα γίνει γνωστό, δεν ήταν μάταιη.

Από τώρα και στο εξής, όσοι ασχολούνται με το έργο της προετοιμασίας της Επανεμφάνισης θα συναντήσουν μεγαλύτερη δεκτικότητα και προθυμία στο να κάνουν αποδεχτό το γεγονός ότι επίκειται η έλευση του Διδασκάλου· ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για αλλαγή· ότι ένας νέος κόσμος είναι στα σκαριά· και ότι το μοίρασμα από κοινού και η δικαιοσύνη, η ελευθερία και η χαρά περιμένουν όλους τους ανθρώπους.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Οκτωβρίου του 2013 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *