Αρθρα από τον Δάσκαλο

Η νεολαία στο πηδάλιο

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 1η Μαρτίου του 2012

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.


Το έτος αυτό, το 2012, είναι υψίστης σημασίας. Είναι ουσιώδες η ορμή της Αραβικής Αυγής, και του παγκόσμιου αντίκτυπού της, να μην χαθεί. Η Φωνή των Λαών, όλο ρώμη και αυτοπεποίθηση τώρα, πρέπει να συνεχίσει να σημαίνει σε όλο τον κόσμο, εγγυώμενη ότι η Δικαιοσύνη και η Μοιρασιά των αγαθών αποτελούν τα μοναδικά μέσα για την εδραίωση της εμπιστοσύνης και ενός κόσμου ασφαλέστερου για όλους.  Η αποκατάσταση των δεινών των ανθρώπων είναι τόσο απλή, τόσο εύκολα επιτεύξιμη, αλλά και τόσο δύσκολο να κατανοηθεί από πολλούς. Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κάθε άλλη μέθοδος έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει, οδηγώντας αναπόφευκτα σε πολεμική σύρραξη.

Σήμερα, ας είναι όλοι απολύτως βέβαιοι, αν γινόταν ένας ακόμα μεγάλος πόλεμος θα ήταν πυρηνικός και θα κατέστρεφε, ολοκληρωτικά, κάθε ζωή στη Γη. Σήμερα, επίσης, υπάρχουν δυνάμεις που ήδη σχεδιάζουν τον καλύτερο τρόπο για να επιβιώσουν από μια τέτοια πιθανή εκμηδένιση, αλλά μάταια. Τί μπορεί και πρέπει να κάνει η ανθρωπότητα;

Σε γενικές γραμμές, οι κυβερνήσεις σήμερα είναι οργανισμοί ηλικιωμένων που δεν γνωρίζουν κανέναν άλλο τρόπο να εργαστούν και να κυβερνήσουν από τους τρόπους της νιότης τους, τις μεθόδους του παρελθόντος. Έχουν περιορισμένη αντίληψη του γιατί οι τρόποι αυτοί δεν λειτουργούν πλέον. Δεν γνωρίζουν τίποτα για τις νέες ενέργειες και τις παρορμήσεις που σήμερα πλημμυρίζουν το κόσμο και στέκουν αμήχανοι και προδομένοι από την ανικανότητά τους να ελέγχουν τα γεγονότα.

Η φωνή των νέων

Σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, η φωνή των νέων αποτελεί τη Φωνή των Λαών. Οι κυβερνήσεις, μαζί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν υπό τον έλεγχό τους, στην πλειονότητά τους αγνοούν ή διαβάλλουν τις φωνές και τις προσδοκίες των νέων. Όμως είναι οι νέοι αυτοί που έχουν τις απαντήσεις, που κατανοούν ότι η ανθρωπότητα είναι Μία, που ζητούν εντιμότητα, δικαιοσύνη και μοίρασμα από κοινού, που απαιτούν να δοθεί τέλος στον πόλεμο. Η φωνή τέτοιων νέων ανθρώπων δεν είναι δυνατό να σιωπήσει ποτέ και ούτε μπορεί να αγνοηθεί για πολύ. Ο αχός της Φωνής του Λαού, νέοι και γέροι, θα 'πνίξει' τους κλαυθμούς των ανθρώπων του χρήματος και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην Νέα Αυγή. Έτσι θα γίνει.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Απριλίου του 2012 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]

* * *