Αρθρα από τον Δάσκαλο

 Οι τρόποι της Νέας Εποχής

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 11 Απριλίου του 2011

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.


Τα πρόσφατα γεγονότα στη Μέση Ανατολή έφεραν την ανθρωπότητα πρόσωπο με πρόσωπο με σειρά προβλημάτων. Οι Δυτικές δυνάμεις ενεπλάκησαν, στην πλειοψηφία ενάντια στη θέλησή τους, σε έναν εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη τον οποίο αρχικά δεν παραδέχθηκαν σαν τέτοιον. Το κύριο μέλημά τους ήταν η διασφάλιση της αδιατάρακτης ροής πετρελαίου, εγγύς, στην Λιβύη. Επιθυμούσαν επίσης να βοηθήσουν τον λαό της Βεγγάζης που αντιμετώπιζε την σφαγή από τις δυνάμεις ενός γερασμένου και δονκιχωτικού τυράννου, ο οποίος είχε παρατηρήσει εμβρόντητος την κατά τα φαινόμενα επιτυχή ανατροπή από τον λαό μιας ισχυρής γειτονικής τυραννίας.

Οι Δυτικές δυνάμεις λίγο κατανοούσαν ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις του Αιγυπτιακού λαού είχαν κλιμακωθεί στη Λιβύη σε ένοπλη επανάσταση χωρίς τον σχεδιασμό, την ηγεσία και τον οπλισμό που απαιτείται για την εξασφάλιση της νίκης.

Τα Ηνωμένα Έθνη συμφώνησαν στην επιβολή απαγόρευσης πτήσεων αλλά όφειλαν να την είχαν ενισχύσει με ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ με την ελπίδα ότι αυτή θα απαρτιζόταν από Αραβικές δυνάμεις. Η παράλειψη να το κάνουν οδήγησε στην παρούσα δύσκολη κατάσταση για όλους τους εμπλεκομένους.

Οι ενέργειες

Υπό τον αντίκτυπο των πανίσχυρων ενεργειών που τώρα εστιάζονται από τον Μαϊτρέγια και τον ομάδα Του, οι λαοί της Μέσης Ανατολής τελούν υπό σημαντική αφύπνιση και απαιτούν καινούργιες ελευθερίες και συμμετοχή στην διαχείριση της ζωής τους. Ετούτες οι φωνές δεν περιορίζονται στην Μέση Ανατολή. Όλο και περισσότερο η απαίτηση αυτή για συμμετοχή και δικαιοσύνη γίνεται αισθητή σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι ιδιαίτερα νοιώθουν την ανάγκη για ένα νέο είδος κόσμου, κάποιον που θα τους επιτρέπει να αναπτύσσουν και να εκφράζουν τον εαυτό τους, ελεύθερο από τα παλιά δόγματα των προγόνων τους. Γινόμαστε μάρτυρες σε τίποτα λιγότερο από την αναγέννηση της νεολαίας της Γης, την απελευθέρωσή της από την τυραννία του μίσους και του πολέμου, της μισαλλοδοξίας και της διαίρεσης. Τίποτε δεν είναι ικανό να σταματήσει για μεγάλο διάστημα αυτή την διαδικασία. Βρισκόμαστε στους Καινούργιους Καιρούς και οι νέοι δοκιμάζουν τους εαυτούς τους στον αγώνα για τη καινούργια ζωή.

Η παλιά τάξη είναι βαθειά οχυρωμένη και δύσκολα θα υπερνικηθεί. Οι παλιοί τύραννοι σε κάθε πεδίο της ζωής είναι απρόθυμοι να παραιτηθούν από την δύναμη και τον πλούτο τους και αντιδρούν ισχυρά ενάντια στην παλίρροια της αλλαγής, αλλά  αντιδρούν ενάντια στις ενέργειες και την βούληση της Ίδιας της Θεότητας, και πρέπει να  υποχωρήσουν σε εύθετο χρόνο. Μια δύναμη μεγαλύτερη όλων των ισχυρών αυτής της Γης απαιτεί να εκφραστεί και τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την εκδήλωσή της. Είναι ο δρόμος του μέλλοντος, σχεδιασμένος από την απαρχή του κόσμου.

Τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία του και η νεολαία είναι ο πρόδρομός του. Αφουγκραστείτε με προσοχή τους νέους, κρατούν το μέλλον στις καρδιές τους με ασφάλεια. Υπήρχε λόγος που ήταν οι νέοι που καθόντουσαν στα πόδια του Μαϊτρέγια στην Πλατεία Ταχρίρ* καθώς Αυτός τους δίδασκε τους τρόπους του μέλλοντος, τις ατραπούς της Νέας Εποχής, της Εποχής της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης και του Μοιράσματος από κοινού, της Ελευθερίας και της Αγάπης.       

* Στμ: κατά την Αιγυπτιακή εξέγερση στις αρχές του 2011, βλ. και τις ερωτοαπαντήσεις.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Μαΐου του 2011 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]

* * *