ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Με τον Μπέντζαμιν Κρεμ. Μεταφρασμένες από το τεύχος του Δεκεμβρίου του 2010 του περιοδικού Share International (επιλογή από το σύνολο των δημοσιευμένων στην έντυπη Αγγλική έκδοση).
Ε: Πόσες συνεντεύξεις έχει δώσει ο Μαϊτρέγια στην Αμερικάνικη τηλεόραση μέχρι σήμερα;
Α: 28. [21 Δεκεμβρίου του 2010]

Ε: Άραγε οι συνεντεύξεις Του και η ανταπόκριση που αυτές έχουν στον κόσμο πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο;
Α: Ναι.

Ε: (1) Άραγε πολλοί άνθρωποι πιστεύουν από τώρα, ίσως κατ’ ιδίαν, ότι ο Μαϊτρέγια μπορεί να είναι κάποιος σαν τον Χριστό ή τον Βούδα; (2) Μήπως έχουν την τάση να κρατάνε αυτή την ιδέα για τον εαυτό τους;
Α: (1) Ναι. (2) Ναι.

Ε: Μεταξύ αυτών που Τον έχουν δει στην τηλεόραση υπάρχουν μήπως κάποιοι που ελπίζουν ότι είναι ο Χριστός;
Α: Ναι, πολλοί.

Ε:  Τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ (Στμ: σημαντική εκλογική ήττα των Δημοκρατικών) υπάρχει περίπτωση να επιβραδύνουν την διαδικασία της σταδιακά αυξανόμενης έκκλησης του Μαϊτρέγια προς τους Αμερικάνους πολίτες να αλλάξουν τον τρόπο της σκέψης τους προς την κατεύθυνση της έμπρακτης συμπόνιας;
Α: Πιθανών ναι.

Ε: Θεωρείτε την ηλεκτροκίνηση σαν λύση στην μόλυνση που δημιουργείται από τα αυτοκίνητα;
Α: Μόνο βραχυπρόθεσμα.

Ε: Τον φθινόπωρο του 2008, πριν τον μήνα Δεκέμβριο, παρατήρησα το ‘άστρο’, το οποίο ήταν ένα αστέρι που παλλόταν και άλλαζε χρώματα αλλά παρέμενε στη θέση του χωρίς να κινείται.
Δεδομένου ότι αυτό έγινε πριν το δηλωθέν χρονοδιάγραμμα το οποίο καθόριζε σαν αρχή της εμφάνισης τον Δεκέμβριο του 2008, αναρωτιέμαι αν αυτό που παρατήρησα ήταν πράγματι κάποιο από τα ‘άστρα’ που προαγγέλουν την εμφάνιση του Μαϊτρέγια.
Την εν λόγω περίοδο ζούσα στην πόλη St Charles στο Μισούρι των ΗΠΑ. Σας ευχαριστώ για την εξήγησή σας και για τον σχολιασμό σας επί του θέματος.
Α: Αυτά που παρατηρήσατε το 2008 ήταν διαστημόπλοια ποικίλων μεγεθών που εκτελούσαν διάφορες αποστολές. Τα ‘άστρα’ είναι και αυτά διαστημόπλοια αλλά με συγκεκριμένη αποστολή, την προαγγελία της ανάδυσης του Μαϊτρέγια.

Ε: Διάβασα σε κάποιες διαδικτυακές ειδήσεις σχετικά με έναν επιστήμονα στην Αυστραλία που εδώ και δύο χρόνια έχει πιάσει επαναλαμβανόμενους παλμούς (Στμ: βλ. άρθρο στην εφημερίδα daily mail - στα Αγγλικά) από τον Gliese 581g (έναν βραχώδη –σαν την γη – πλανήτη Στμ: δυνητικά κατοικήσιμο). Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πιθανόν να αποστέλλονται από κάποια μορφή ευφυούς ζωής που ζει στον πλανήτη αυτόν. (1) Υπάρχει ευφυής ζωή στον πλανήτη Gliese 581g και (2) αποστέλλει πράγματι σήματα χαιρετισμού προς εμάς;
Α: (1) Ναι. (2) Ναι.

Ε: Από τότε που έμαθα για τους εξωγήινους αδερφούς, κάποιες φορές που βλέπω τον πλανήτη Αφροδίτη στο νυχτερινό ουρανό προσεύχομαι στους κατοίκους της λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για την βοήθεια που μας δίνετε. Μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο περισσότερο;» (1) Άραγε ακούνε την προσευχή μου; (2) Αν ναι, ανταποκρίνονται σε αυτήν;
Α: (1) Ναι. (2) Ναι.

Ε: Θα έπρεπε απλά να πιστεύουμε ότι ο Θεός θα φροντίσει τις οικονομικές ανάγκες της εργασίας μας στην ομάδα (Στμ: του Share International και αλλού);
Α: Όχι. Οι ομάδες και οι όμιλοι πρέπει οι ίδιοι να βρίσκουν τα απαιτούμενα χρήματα.

Ε: Υπάρχει άραγε κάποια αλήθεια στο φαινόμενο των 'χημικών ίχνων' (chemtrails) - χημικές ή βιολογικές ουσίες που αεροψεκάζονται από τις κυβερνήσεις ή από άλλες υπηρεσίες, με άγνωστη πρόθεση (κακή συνήθως, όπως τον έλεγχο του πληθυσμού ή του καιρού κτλ), ή όλο αυτό είναι μια ακόμα ψεύτικη θεωρία συνωμοσίας;
Α: Είναι μια ακόμα ψεύτικη θεωρία συνομωσίας γεννημένη από την Αμερικάνικη παράνοια.

Ε: Μήπως μέσα στις αρνητικές συνέπειες της πυρηνικής ακτινοβολίας, η οποία διαρρέει στα αιθερικά επίπεδα και δεν είναι δυνατόν να μετρηθεί με την υπάρχουσα τεχνολογική μας δυνατότητα, είναι και η συνεισφορά στην υπερθέρμανση του πλανήτη;
Α: Όχι σε κάποιο αξιοσημείωτο βαθμό. Θα ήταν, όμως, αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς προσπάθειες των εξωγήινων αδερφών μας οι οποίοι εργάζονται για τον περιορισμό όλων των αρνητικών συνεπειών της πυρηνικής ακτινοβολίας.

Ε: Αναρωτιέμαι γιατί, όταν απαντάτε σε ανθρώπους που αναρωτιούνται αν συνάντησαν έναν Δάσκαλο, Αυτός είναι πάντα ο Μαϊτρέγια ή ο Δάσκαλος Ιησούς. Υπάρχουν πολλοί άλλοι Δάσκαλοι που βρίσκονται εδώ, γιατί δεν είναι ποτέ ένας από Αυτούς; Έχω μπερδευτεί.
Α: Ο Μαϊτρέγια και ο Δάσκαλος Ιησούς έχουν αναλάβει αυτή την ιδιαίτερη ‘αποστολή της εμφάνισης’ (παρουσιαζόμενοι σαν κοινοί άνθρωποι) σε πολλούς από αυτούς που σχετίζονται με τις ομάδες που έχουν έργο την Επανεμφάνιση του Χριστού, καθώς επίσης και σε πολλούς που είναι ακόμα 'στο τσακ' να συμμετέχουν στην δουλειά αυτή. Με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνουν και παρέχουν 'αποδείξεις' για την αλήθεια του πράγματος. Οι υπόλοιποι Δάσκαλοι δεν εμπλέκονται τόσο σε αυτό και έχουν άλλες καθορισμένες εργασίες να επιτελέσουν. Στην Ιαπωνία, ο Δάσκαλος που ευρίσκεται στο Τόκιο συχνά ασχολείται με το έργο της 'εμφάνισης’, και ο δικός μου Δάσκαλος κατά καιρούς.

Ε: Αξιότιμε κ. Κρεμ, είστε αλάθητος; Αν όχι, πώς μπορώ να γνωρίζω πότε έχετε δίκιο και πότε όχι;
Επίσης, ισχυρίζεστε ότι οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται  προέρχονται μόνο από το ηλιακό μας σύστημα. Ο Billy Meier, αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός σήμερα άνθρωπος που έρχεται σε επαφή με εξωγήινους (‘επαφικός’), με τόσα πολλά αδιαμφισβήτητα στοιχεία, ήρθε σε επαφή με τους Πλειάδιους. Πως είναι δυνατόν αυτό; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για όλο το καλό σας έργο.
Α: Όχι, δεν είμαι αλάθητος· ακόμα και οι Δάσκαλοι δεν ισχυρίζονται ότι είναι αλάθητοι. Οπότε, ναι, συμφωνώ, έχετε πρόβλημα. Μόνο η διαίσθηση, και η ικανότητα διάκρισης που αποκτάται μετά από πολλά χρόνια άμεσων εμπειριών σε επαφή με έναν Δάσκαλο, επιτρέπει σε κάποιον να κάνει δημόσια δηλώσεις σαν αυτές που κάνω.
Σχετικά με την εργασία του κ. Meier με τους Εξωγήινους Αδερφούς μας, αποδέχομαι πλήρως την πραγματικότητα των επαφών του, αλλά είμαι πεπεισμένος (και πληροφορημένος) ότι αυτές έγιναν με επισκέπτες από το δικό μας Ηλιακό Σύστημα. Πιθανώς ο κ. Meier θεωρεί, σε συμφωνία με την γενικότερη ‘επιστημονική’ παρανόηση επί του θέματος, ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, οπότε επέλεξε να πει ότι έρχονται από τις Πλειάδες. Δεν γνωρίζω ακριβώς, ούτε με ενδιαφέρει πολύ. Η επαφή αυτή καθεαυτή είναι το ουσιώδες.


[Ξεχωριστή ερώτηση]

Τί είναι η πραγματικότητα;

Σε μια μικρή συνάντηση με μερικούς συνεργάτες στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 2010 ο Μπέντζαμιν Κρεμ ρωτήθηκε: «Πώς είναι στ’ αλήθεια η πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις;». Αυτή ήταν η απάντησή του:
«Αυτό που νομίζουμε ότι είναι η ζωή είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που στα αλήθεια είναι, και όλοι μας έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μια από τις πολλές όψεις της πραγματικότητας: αυτή που μας ωθεί εμπρός, αυτή που μας αφήνει όπως είμαστε, και αυτή που μας αφήνει πίσω. Και έχουμε αυτή την επιλογή. Δεν έχει σχέση με την ανταπόκριση σε ερωτήματα – δεν ανακύπτουν ερωτήματα. Έχει σχέση με την θεία φύση. Είναι πόσο από τη θεϊκή φύση επιθυμείς να εκφράσεις, να είσαι.
Πόση από την θεϊκή σου φύση θέλεις να εκδηλώσεις, να εκφράσεις; Γιατί στ’ αλήθεια δεν υπάρχει τίποτε άλλο σημαντικό. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά από το να εκδηλώσεις αυτή την θεϊκή φύση! Αυτό είναι η πραγματικότητα. Είναι στο χέρι σου. Ο καθένας έχει την δύναμη να εκδηλώσει αυτό που είναι, την θεϊκή φύση. Είμαστε όλοι τμήμα της.
Ο Μαϊτρέγια θα ήθελε να γνωρίζετε ότι αυτή είναι η αλήθεια. Είναι στην πραγματικότητα πολύ - πολύ απλό. Όλοι γνωρίζουν ήδη ότι είναι αλήθεια. Απλά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους το προνόμιο να το πιστέψουν.»
Μπέντζαμιν Κρεμ, 22 Ιουλίου του 2010, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

  Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

 

* * *