ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Με τον Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Δεκεμβρίου του 2008 του περιοδικού Share International

Ε: Μήπως υπήρξε νοθεία στις πρόσφατες αμερικάνικες προεδρικές εκλογές;

Α: Ναι, αλλά σε μικρότερο βαθμό από τις προηγούμενες δύο εκλογές.

Ε: Αν ναι, ποια θα ήταν τα αληθινά αποτελέσματα – χωρίς νοθεία στην ψηφοφορία και άλλα κόλπα;

Α: Περίπου 5% υψηλότερα για τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ε: Μήπως η εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα σημαίνει ότι η πλευρά της ψυχής της Αμερικής μπορεί πιο εύκολα να εκδηλωθεί;

Α: Όχι απαραίτητα. Δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα! Καλύτερη ένδειξη θα έχουμε όταν ο αμερικανικός λαός ακούσει και αξιολογήσει τον Μαϊτρέγια. Η Αφρο-Αμερικανική κοινότητα πιθανόν να αισθάνεται ισχυροποιημένη και δικαιωμένη από την εκλογική νίκη του Μπαράκ Ομπάμα αλλά το ήμισυ σχεδόν της λαϊκής ψήφου, 48%, πήγε στους Ρεπουμπλικάνους. Η πτώση της Αμερικάνικης χρηματο-οικονομικής ηγεμονίας θα είναι πολύ σημαντική στους επόμενους μήνες.

Ε: Νομίζετε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ιδέες του Μαϊτρέγια απ’ ότι ο ρεπουμπλικάνος ομόλογός του;

Α: Ναι, και έχει λάβει την προεδρική εξουσία σε μια σημαντική στιγμή για τον κόσμο.

Ε: Ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Νομίζω ότι ήταν κάποιος συνεργάτης του Μαϊτρέγια ή ο Δάσκαλός σας ο οποίος είπε ότι τελικά η προεδρία των Ηνωμένων πολιτειών θα αντικατασταθεί από μια ομάδα σοφών πρεσβύτερων πολιτικών και ότι ο πρώην πρόεδρος (1976-1980) Τζίμι Κάρτερ θα κληθεί να συμμετάσχει, αν ζει μέχρι τότε.

Α: Αυτό εξακολουθεί να είναι το σχέδιο, οπότε υπάρχει κάθε πιθανότητα ότι ο κ. Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος.

Ε: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) φαίνεται να αποκτά ένα νέο επίπεδο σπουδαιότητας όσο όλο και περισσότερες οικονομίες υποφέρουν από οικονομική κατάρρευση. Τι μπορεί ή τι θα ήταν το καλύτερο να συμβεί στο ΔΝΤ; Είναι καταδικασμένο επίσης να εξαφανιστεί μαζί με τους άλλους φορείς οι οποίοι βοηθούν στην διατήρηση του παραδοσιακού καπιταλισμού;

Α: Πολλοί αντιπαθούν βαθιά το ΔΝΤ και δυσπιστούν απέναντί του, ιδιαίτερα οι αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίες οδηγήθηκαν από απόγνωση στην πόρτα του. Επανειλημμένα τους δόθηκαν χρήματα τα οποία είχαν ιδιαίτερη ανάγκη, με κόστος την ελεύθερη βούλησή τους και το δικαίωμά τους να αναπτυχθούν σύμφωνα με τις παραδόσεις τους. Αναγκάστηκαν να καλλιεργούν φαγητό, για παράδειγμα, σε μεγάλη κλίμακα για τις ξένες αγορές και να αγοράζουν το φαγητό του λαού τους από το εξωτερικό. Έχουν παγιδευτεί.

(Το ΔΝΤ) είναι χρήσιμο για τις χώρες που προς το παρόν υποφέρουν από την τρέχουσα οικονομική κρίση αλλά τελικά, όταν βασιλεύσει η αρχή του μοιράσματος από κοινού των πόρων, θα διαλυθεί και θα κλείσει. Ήταν κατάφωρα ένα εργαλείο που χρησιμοποιείτο για καθαρά πολιτικούς σκοπούς.

Ε: Κατά την Ημέρα της Αναγγελίας, (1) θα καταλάβουν τα κατοικίδια ζώα τι θα συμβαίνει; (2) Το ζωικό βασίλειο γενικότερα, θα αντιληφθεί την πιο σπουδαία ημέρα του πλανήτη μας;

Α: (1) Όχι, μόνο οι άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 14  ετών. (2) Όχι

Ε: Πιστεύω στην ιδέα της επιστροφής του Παγκόσμιου Διδασκάλου για αρκετά χρόνια. Όπως το είχα αντιληφθεί, ο Μαϊτρέγια είχε λάβει μια ανοιχτή πρόσκληση να εμφανιστεί σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, σε χρονική στιγμή της επιλογής Του. Πρόσφατα, άκουσα κάποιον εμπλεκόμενο με το Share international να λέει ότι η πρόσκληση αυτή δεν είναι πλέον σε ισχύ. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την πιο πρόσφατη κατάσταση από την «πηγή». Σε τι κατάσταση βρίσκεται η πρόσκληση; Δεν θέλω να μεταδίδω λάθος πληροφορίες.

Α: Η πρόσκληση εξακολουθεί να ισχύει και η «χρονική στιγμή της επιλογής Του» βρίσκεται πολύ κοντά. Κάποιος, για οποιαδήποτε λόγο, μεταδίδει ψευδείς πληροφορίες

Ε: Ο Τυφώνας Gustav ο οποίος επηρέασε την νότια ακτή των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ν. Ορλεάνης, ήταν αποτέλεσμα του κάρμα, αποτέλεσμα της ανισορροπίας των ντέβας, ή απλά ένα φυσικό φαινόμενο; (Δηλώσατε  ότι ο τυφώνας Κατρίνα ο οποίος κατέκλυσε την Ν. Ορλεάνη το 2005 και σκότωσε περισσότερο από 12.000 ανθρώπους «σύμφωνα με πληροφορίες του Δασκάλου σας» ήταν αποτέλεσμα των πράξεών μας στη Μέση Ανατολή).

Α: Ο Τυφώνας Gustav ήταν αποτέλεσμα της ανισορροπίας των ντέβα. Η ανθρωπότητα βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και άγχος και αυτό επηρεάζει την εξέλιξη των ντέβα. Συνεπώς, αν και έμμεσα, είναι αποτέλεσμα του κάρμα, αλλά υπό γενικότερη αιτία.

Ε: Σύμφωνα με την Βουδιστική εσχατολογία, οι διδασκαλίες του Βούδα θα έχουν λησμονηθεί ώσπου να έρθει ο Μαϊτρέγια στη Γη. Επίσης, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα φυσικά γεγονότα τα οποία πρέπει να λάβουν χώρα πριν την άφιξή του. Αν αναγνωρίζεται τον Βουδισμό σαν αληθινή διδαχή, πως εξηγείτε την άφιξη του Μαϊτρέγια υπό τις παρούσες συνθήκες;

Α: Μεταξύ των ορθόδοξων βουδιστών η προσδοκία για την έλευση του Βούδα Μαϊτρέγια κυμαίνεται μεταξύ χιλιάδων και, στην Ιαπωνία, πολλών εκατομμυρίων ετών. Πραγματικά, δεν έχουν ιδέα. Ούτε κατανοούν ποιος, πραγματικά, είναι ο Μαϊτρέγια.  Δεν «έρχεται» στη Γη, ποτέ δεν την εγκατέλειψε. Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος, σαν τον Βούδα πριν από Αυτόν, και η εκδήλωσή του θα γίνει σε χρόνο της απολύτου επιλογής Του, όχι σύμφωνα με την φαντασία μας ή τους υπολογισμούς μας. Η Βουδιστική διδασκαλία ασχολείται με την ανθρώπινη ψυχολογία, την πνευματική επίγνωση και με το πώς πρέπει να ζούμε μαζί για το σπουδαιότερο κοινό καλό. Δεν ασχολείται με ημερομηνίες.

Ε: Με ενδιαφέρει πως ορισμένοι άνθρωποι έχουν δει εξωγήινους. Ο Μπέντζαμιν Κρεμ λέει ότι αν πηγαίναμε στον Άρη δεν θα τους βλέπαμε διότι ζουν σε διαφορετικό επίπεδο και τα σώματά τους είναι αιθερικά, πώς είναι λοιπόν δυνατόν μερικοί άνθρωποι να τους έχουν υποτίθεται δει; Γνωρίζουμε για συντριβές (UFO) και ότι η NASA αποκρύπτει πολλές πληροφορίες γι’ αυτά.

Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι αν οι Αδερφοί μας από το Διάστημα μπορούν να γίνουν ορατοί με τα μάτια μας: μπορούν να μας δείξουν τους εαυτούς τους αν το επιθυμούν; Για παράδειγμα, όταν έρχονται εδώ για να φτιάξουν τους κύκλους στα σπαρτά (crop circles), μπορούμε να τους δούμε; Ή μήπως μόνο τα ιπτάμενα αντικείμενα μπορούμε να δούμε;

Πέρα από αυτό μπορώ να πω ότι το Share International είναι το καλύτερο περιοδικό στον κόσμο και νοιώθω ότι είναι το μοναδικό το οποίο πραγματικά μας μεταδίδει αληθινές πληροφορίες, αφού δεν γνωρίζω κανέναν άλλον εκτός από τον Μπέντζαμιν Κρεμ ο οποίος μπορεί να συνομιλήσει κατ’ ευθείαν με τους Δασκάλους. Ακολουθούσα τον Σάι Μπάμπα για χρόνια αλλά ακόμα και όταν πήγα στην Ινδία και τον είδα, δεν μπορούσα να είμαι τόσο κοντά, όσο μέσω αυτών που μας λέει ο Μπέντζαμιν Κρεμ.

Ευχαριστώ, για το υπέροχο περιοδικό σας και τον Μπέντζαμιν Κρεμ που μας άνοιξε τα μάτια και μας άφησε να δούμε, τόσα πολλά περισσότερα απ’ ότι βλέπαμε.

Α: Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι του Άρη, για παράδειγμα, ζουν στην Αιθερική φυσική ύλη αντί για την δικιά μας πυκνή φυσική ύλη. Τα αιθερικά παιδία, τα οποία είναι τέσσερα, είναι φυσικά αλλά λεπτοφυή και, μέχρι τώρα, αόρατα στην όρασή μας. Αυτό θα αλλάξει όταν εμείς στη Γη αναπτύξουμε την αιθερική όραση.

Όταν κάποιος από τον Άρη επιθυμεί να γίνει αντιληπτός μπορεί να χαμηλώσει τις δονήσεις του σώματός του ή/και του διαστημικού του οχήματος ώσπου αυτός/αυτό να γίνουν ορατά σε εμάς. Όταν τις ανεβάσει ξανά τότε αυτός/αυτό «εξαφανίζεται». Δεν μου αρέσει να αποκαλώ τα Διαστημικά Αδέλφια μας «ξένους*», Είναι πράγματι Αδέρφια μας και τους χρωστάμε  τεράστιο χρέος, τόσο επίπονη είναι η συνεχής εργασία που εκτελούν για εμάς.

Σας ευχαριστώ για την εκτίμησή σας και τα καλά σας λόγια.

Ε: Αγαπητέ κ. Κρεμ, όταν σας στέλνουν φωτογραφίες με ευλογίες του Μαϊτρέγια πώς γνωρίζετε με βεβαιότητα ποιες είναι αληθινές και ποιες είναι φωτογραφικά ελαττώματα;

Α: Ελέγχω την κάθε μία με τον Δάσκαλό μου.

* Σημ. της ομάδας μετάφρασης: Στο πρωτότυπο: Aliens, που σημαίνει εξωγήινοι αλλά και ξένοι.

 


Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

* * *