Θαύματα | Αρθρα του Δασκάλου

Η εποχή των θαυμάτων δεν έχει τέλος

από το Δάσκαλο --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ
Όλο και πιο πολύ, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η "εποχή των θαυμάτων" δεν έχει τελειώσει, αλλά αντίθετα όλο και δυναμώνει σ' ολόκληρο τον κόσμο. Πρόσφατες εκδηλώσεις έχουν βαθιά συγκλονίσει τις εφησυχασμένες βεβαιότητες εκατομμυρίων ανθρώπων. Το έντονο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης έχει εξασφαλίσει ένα παγκόσμιο ακροατήριο για μελλοντικά θαυματουργά περιστατικά που θα καταπλήξουν ακόμα πιο πολύ – πιστούς και δύσπιστους εξίσου. Η πόρτα έχει έτσι ανοιχτεί απ' όπου ο Μαϊτρέγια μπορεί να αναδυθεί – και ν' αναγνωριστεί ως η δύναμη πίσω από τα θαύματα.

Ετοιμάστηκε έτσι μια διπλή προσέγγιση προς την καρδιά και το νου των ανθρώπων: οι σύγχρονες επικοινωνίες θα εξασφαλίσουν το ότι οι σκέψεις και τα λόγια, οι ιδέες και οι ελπίδες του Μαϊτρέγια θα φτάσουν σ' εκατομμύρια ανθρώπους στο ιδιωτικό περιβάλλον τού σπιτιού τους, ενώ παράλληλα θαυματουργές εκδηλώσεις θα τραβήξουν την προσοχή αμέτρητων άλλων εκατομμυρίων σ' όλο τον κόσμο. Ήδη, το όνομα του Μαϊτρέγια συνδέεται τώρα με πρόσφατα συμβάντα σε ναούς σ' Ανατολή και Δύση.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι άνθρωποι μπορούν να προσδοκούν ν' ακούσουν ότι ο δάσκαλος που όλοι περιμένουν είναι πραγματικά ανάμεσά μας. Ότι ζει, και παρουσιάζει τη ζωντανή διδασκαλία Του για τη μεγαλύτερη ζωντάνια όλων. Σύντομα, οι άνθρωποι θα ξέρουν ότι ο κόσμος ετοιμαζόταν για ένα γεγονός μεγαλύτερο απ' ό,τι μπορεί ο νους να ατενίσει· ένα γεγονός ανυπέρβλητο στη μακρόχρονη ιστορία της Γης.

Ποτέ άλλοτε, στη γνωστή ιστορία του ανθρώπου, δεν περπάτησαν οι Δάσκαλοι δημόσια ανάμεσα στους ανθρώπους. Για πρώτη φορά μετά από αμέτρητες εποχές θα επιτελούν μ' αυτόν τον τρόπο τις μυριάδες τα έργα Τους της αρωγής. Έτσι, ένας νέος σύνδεσμος θα σφυρηλατηθεί ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και τον κόσμο των Πρεσβύτερων Αδερφών τους. Οι άνθρωποι θα γυρέψουν ν' αναπτύξουν κι αυτοί τις ιδιότητες αυτών των Τελειοποιημένων, και χάρη σε τέτοια έμπνευση και παράδειγμα η εξέλιξη της φυλής θα προχωρήσει γοργά. Έτσι θα γίνει. Έτσι οι Φύλακες θα προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους για το καλό όλων.

Εκείνοι που ασχολούνται με το έργο της προετοιμασίας μπορούν να πάρουν κουράγιο από τα πρόσφατα παγκόσμια θαυματουργά γεγονότα, γιατί προοιωνίζονται την επικείμενη εμφάνιση του Μαϊτρέγια μπροστά στους ανθρώπους. Εκείνοι που έχουν εργαστεί για να διαδώσουν τη γνώση της παρουσίας Του θα ξέρουν ότι οι προσπάθειές τους δεν ήταν μάταιες· ότι ο κόσμος χρειαζόταν την υπηρεσία τους· ότι έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της καρδιάς τους. Θα ξέρουν ακόμα ότι οι ευχαριστίες και η αγάπη του Μαϊτρέγια θα τους συνοδεύουν όλες τις ημέρες τους.

Τα θαύματα αφθονούν, και θα συνεχίσουν να καταπλήσσουν· οι απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων λεγόμενων επιστημόνων και ειδικών, θ' αποδειχτούν ανίκανες να παραμερίσουν τη μαρτυρία των ματιών των ανθρώπων. Στρέφοντας το νου τους προς την ελπίδα που αυτές οι εκδηλώσεις γεννούν, οι άνθρωποι θα τις συνδέσουν με τα σοφά λόγια του Μαϊτρέγια, και θ' ακολουθήσουν την καθοδήγησή Του.

* * *